Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κτηνιατρική Haul

Ένα αρκετά καθυστερημένο haul από την Κτηνιατρική ΟΕ. Βλέπετε το τελευταίο διάστημα καταπιάστηκα με διάφορα και δεν είχα καθόλου χρόνο για τα καθιερωμένα haul αγορών. Είχα ακούσει για το συγκεκριμένο κατάστημα από φίλη μου και έτσι αποφάσισα να πάω μαζί της μια μέρα για να δω και εγώ τα προϊόντα που έχουν για τα ινδικά χοιρίδια. Ο πιο βασικός λόγος βέβαια αν και θα το καταλάβετε διαβάζοντας τις αγορές μου, ήταν οι τροφές από την εταιρεία Brit Animals. Οι συγκεκριμένες τροφές πωλούνται μόνο από την Κτηνιατρική ( και σε κτηνιατρεία ) και επειδή εκείνο το διάστημα άκουγα πολλούς ιδιοκτήτες να ρωτάνε πληροφορίες σχετικά με τις τροφές σκέφτηκα πως έπρεπε να ελέγξω και εγώ λιγάκι τις τροφές και τις λιχουδιές τους.

Λίγα λόγια για το κατάστημα
To κατάστημα της Κτηνιατρικής βρίσκεται στο Περιστέρι και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τροφές για μικρά ζώα αλλά και για τους υπόλοιπους τετράποδους φίλους μας. H εταιρεία έχει παρουσία 20 έτη στον χώρο του χονδρικού εμπορίου κτηνιατρικών φαρμάκων και συναφών ειδών, δημιούργησε αλυσίδα κτηνιατρικών καταστημάτων στα οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων, σε κτηνιατρικά φάρμακα, προϊόντα υγείας και διατροφής.

Τι περιέχει η παραγγελία μου
Ο κύριος λόγος όπως έγραψα παραπάνω ήταν οι τροφές της εταιρείας Brit οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι η σακούλα αγορών μας ήταν γεμάτη μόνο με λιχουδιές και τροφές Brit. Η Κτηνιατρική εκείνη την περίοδο ( δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη ) έδινε σε όλα τα προϊόντα Brit 1+1 δώρο, και αυτό γιατί οι τροφές για τα μικρά ζώα της Brit ήταν καινούριες στην αγορά. Οπότε καταλαβαίνετε όλα τα είχαμε επί δυο. Θα το παρατηρήσετε και εσείς βέβαια στις φωτογραφίες από το αυτοκόλλητο πάνω στις συσκευασίες. Ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά τα προϊόντα.

Ξηρά τροφή
Brit Animals® Guinea Pig
Ξηρά τροφή για ινδικά χοιρίδια από την Brit Animals. Η Brit είναι εταιρεία από την Τσεχία, η οποία βγάζει σειρές τροφίμων και συμπληρωμάτων για μικρά ζώα, σκύλους και γάτες. Με μια πρώτη ματιά στην συσκευασία διάβασα πως περιέχει βιταμίνη C από φυσικές πηγές και γάλα γαϊδουράγκαθου για την προώθηση της υγιούς πέψης και του μεταβολισμού. Επίσης δεύτερο συστατικό της τροφής είναι το τριφύλλι. Οπότε νομίζω πως σύντομα θα κάνουμε μια παρουσίαση / αξιολόγηση για την συγκεκριμένη τροφή για να δούμε αν τελικά είναι καλή τροφή για τα ινδικά χοιρίδια. Η συσκευασία που αγόρασα είναι 300gr και κόστισε  2.90€. Μπορείτε όμως να βρείτε και την συσκευασία με 1,5kg που κοστίζει 9,90€. Πάντως η τιμή της είναι πολύ καλή. Μένει να δούμε αν και η τροφή είναι καλή.



Λιχουδιές
1.Alfalfa snack
Ένα υγιεινό σνακ για τα ινδικά χοιρίδια. Σύμφωνα με την Brit έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, που δεν στρεσάρουν τον οργανισμό και δεν τον επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες. Αυτό που διάβασα και μου άρεσε ιδιαίτερα είναι πως δεν περιέχει ζάχαρη. Η συσκευασία είναι 100gr και κόστισε 2.40€. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η τροφή της Brit κόστισε 0,50€ λιγότερο από ότι το συγκεκριμένο σνακ. Η συσκευασία πάντως περιέχει αρκετές κροκέτες οπότε νομίζω ότι δικαιολογεί την τιμή. Επιπλέον θα μας κρατήσει αρκετό καιρό μιας και δεν ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να δίνουμε λιχουδιές συχνά στα ινδικά χοιρίδια και ειδικά όταν αυτές περιέχουν alfalfa σαν κύριο συστατικό τους. 



2.Immune Stick
Το συγκεκριμένο προϊόν μπορούμε να το πούμε λιχουδιά αλλά και συμπλήρωμα. Το Immune Stick σύμφωνα με την Brit περιέχει echinacea που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ούτε αυτό το σνακ περιέχει ζάχαρη, πολύ θετικό θα έλεγα. Τα ινδικά χοιρίδια έχουν ανάγκη από υγιεινά συμπληρώματα στην διατροφή τους οπότε νομίζω πως το συγκεκριμένο αξίζει. Βέβαια θα υπάρξει και αξιολόγηση για να δούμε αναλυτικά τα συστατικά που περιέχει. Η συσκευασία είναι 80gr και κόστισε 2.20€. Και συγκρίνω το προηγούμενο σνακ που με λιγότερα γραμμάρια έχουν σχεδόν ίδια τιμή.?!?! 




Αυτό ήταν το καθυστερημένο haul post αγορών μας με προϊόντα Brit από την Κτηνιατρική. Η σακούλα μας περιείχε 2 συσκευασίες από το κάθε προϊόν όπως σας έγραψα αρχικά. Βέβαια δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα η συγκεκριμένη προσφορά και αν ισχύουν οι τιμές που αναγράφω γιατί από τότε μέχρι και ο συντελεστής ΦΠΑ έχει αλλάξει. Ελπίζω σύντομα να γράψω και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις για το κάθε προϊόν ξεχωριστά και ειδικά για την τροφή. Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τους μικρούς σας φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...