Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Sweet Piggies: Νέλλυ ❤

Η πρώτη φωτογραφία της Νέλλυς μας
Όνομα: Νέλλυ
Φύλο:
Ηλικία: Γεννήθηκε 16 Ιουνίου 2012
Ράτσα: Abyssinian  (διασταύρωση)
Rainbom Bridge: 07/2015
Απόκτηση
Η Νέλλυ ήταν ένα από τα δύο που κοριτσάκια γεννήθηκαν στις 16/06/2012
Εδω ήταν ακόμα μωρό
Όνομα
Το όνομα της το δώσαμε με αφορμή το χρώμα του τριχώματος της. Για να την ξεχωρίζουμε όταν ήταν μωρό την φωνάζαμε κανελί μιας και το χρώμα της ήταν καφέ με ξανθό. Έτσι δεν αργήσαμε ιδιαίτερα να της βρούμε όνομα. Το κανελί στην πορεία έγινε Νέλλυ και νομίζω της ταίριαζε γάντι. 
Η γλυκούλα ήταν και περιέργη
Συμβίωση
Η Νέλλυ έμενε με την μητέρα της και την αδερφή της ( Νταλού) από τότε που γεννήθηκε. Είχε απίστευτη σχέση με τη Ζοχανούλα, ήθελε πάντα να πηγαίνει κοντά της, ήταν απλά σαν ούρα της. Με την Νταλού δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπημένη αφού πολύ συχνά την έδιωχνε από κοντά της ή την ενοχλούσε χωρίς λόγο.
Ξεκουραση, χαλάρωση με τεντωμένο πόδι
Χαρακτήρας
Γενικά σαν χαρακτήρας ήταν λίγο απόμακρη από εμάς, δεν της άρεσαν και πολύ οι αγκαλιές και τα χάδια. Σπάνια τα απολάμβανε γιατί θα προτιμούσε να ήταν με την μητέρα της. Βέβαια ήταν πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη κατά την διάρκεια της περιποίησης της αλλά αν ξεχνιόμασταν και αφήναμε τα δάκτυλα μας κοντά στο στόμα της πάντα μας έριχνε και λίγες δαγκωνίτσες. 
Ύπνος με κλειστά ματάκια 
Τι λατρεύω περισσότερο στη Νέλλυ
Η Νέλλυ είχε ένα χαρακτηριστικό στο τρίχωμα της. Είχε ένα τσουλούφι στο πίσω μέρος του σώματος της όπου πετούσε ανέμελα πέρα δώθε σε κάθε κίνηση της. Επειδή το χρώμα της ήταν καφέ / ξανθό, φαινόταν λες και είχε ανταύγειες στο τσουλούφι της. Χαρακτηριστικός ήταν και ο πισινός της όπου είχε ένα μαύρο μπάλωμα. Γενικά ήταν αξιαγάπητη και πανέμορφη και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της μας κέρδισε από την αρχή. Δέθηκα πολύ με την Νέλλυ γιατί πέρασε αρκετούς μήνες κάνοντας θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που είχε και έτσι η καθημερινή πολύωρη επαφή μας έφερε και πιο κοντά.
Ένας μάυρος πισινούλης
Rainbow Bridge
Η Νέλλυ τον Δεκέμβριο του 2014 εμφάνισε ένα τεράστιο απόστημα στο μάγουλο της. Κάναμε καθημερινά καθαρισμούς, έκανε θεραπεία αρκετές φορές με αντιβιώσεις μέχρι να κλείσει και να θεραπευτεί από το απόστημα. Κάποια στιγμή θα κάνω σχετική ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας της και πως ήταν η καθημερινότητα μας για 7 ολόκληρους μήνες. Δυστυχώς το καλοκαίρι του 2015 η Νέλλυ μας έφυγε. Ενώ πολλές φορές έδειχνε σημάδια ανάκαμψης ξαφνικά ο οργανισμός της έπεφτε. Είχε θέληση για ζωή αυτή η μικρούλα αλλά δυστυχώς δεν άντεξε περισσότερο.
Απλά υπέροχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...