Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Sweet Piggies: Λουνίζ ❤

Η πρώτη φωτογραφία του Λουνίζ
Όνομα: Λουνίζ
Φύλο:  ♂
Ηλικία: Γεννήθηκε 16 Ιουνίου 2012
Ράτσα: Abyssinian (διασταύρωση)
Rainbom Bridge: 14/08/2015

Απόκτηση
Ο Λουνίζ ήταν το μοναδικό αγοράκι που γεννήθηκε στις 16/06/2012

Όνομα
Όταν ήρθε ο καιρός να βρούμε ονόματα για τα μικρά, στον Λουνίζ δεν δυσκολευτηκαμε καθόλου. Επειδή το πρόσωπο του είχε διαφορετικά χρώματα, από την μια πλευρα ήταν λιγότερο μαυρο ενώ απο την άλλη περισσότερο, μας άφηνε την αίσθηση ότι γέρνει το κεφάλι του στο πλάι. Έτσι επειδή λέγαμε συνέχεια την λέξη illusion (παραίσθηση) όποτε τον βλέπαμε, αποφασίσαμε να τον βγάλουμε Λουνίζ. Το παρατσούκλι του βέβαια ήταν πριγκιπάκος.
Εδώ ήταν ημερών και ακόμα θήλαζε
Τόσο μικρός και πεισματάρης που χώθηκε στο μπολ τροφής
Σιγά σιγά γινότανε αντράκι
Συμβίωση
Όταν ο Λουνίζ απογαλακτίστηκε από τη μαμά του μετακόμισε με τον Πέτι. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί ο Πέτις έπρεπε να του δείξει ότι θα είναι ο αρχηγός της παρέας ενώ αυτός έτρεχε από πίσω του όλη την ώρα. Γενικά στην συγκατοίκηση τους είχαν πολλές φορές τσακωμούς αλλά ποτέ σε έντονο βαθμό. Ο Λουνίζ έτρεχε στην κυριολεξία πίσω από τον Πέτι και εκείνος από την μεριά του δεν τον άφηνε σε ησυχία. Που και που βλέπαμε λίγες δαγκωνίτσες στην μυτούλα του αλλά μετά ήταν και πάλι αγαπημένοι. Άτιμα αγοράκια. Όταν πέθανε ο Πέτις φέραμε παρέα στον Λουνίζ αλλά δυστυχώς δεν ταίριαξαν ποτέ, έτσι από το θάνατο του Πέτι και μετά έμεινε μόνος του εκτός από την ελεύθερη ώρα στο πάτωμα που έβγαινε παρέα με τον Σίφου και στην πορεία με τον Πεπίτο.
Στις κουκέτες μαζί με τον Πέτι
Τα περίεργα αντράκια μου
''Συγνώμη, προσπαθώ να κοιμηθώ''
Χαρακτήρας
Ο Λουνιζάκος ήταν πολύ ήρεμος χαρακτήρας και του άρεσαν οι αγκαλιές και τα χάδια. Καθότανε ήρεμος και γαλήνιος στα πάντα, είτε να του κόψω τα νύχια του, είτε να τον ζυγίσω. Το μόνο που δεν του άρεσε ήταν να του πειράζω τον ποπουδάκο του. Εκεί με κλώτσαγε σαν τρελός. Λάτρευε τα λαχανικά αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ πως έτρεχε μακριά και μόνο που μύριζε μπανάνα.
''Ποζάρω καλά ή να αλλάξω στάση''
Yum yum χορταράκι
Τι λατρεύω περισσότερο στον Λουνίζ
Ο Λουνίζ ήταν το μοναδικό ινδικό χοιρίδιο που μου έδινε φιλάκια. Και το λέω στην κυριολεξία. Είτε του έδινα το χέρι μου, είτε τον έβαζα στο πρόσωπο μου κοντά, η πρώτη του κίνηση ήταν να με φιλήσει. Και θα μπορούσε να το κάνει για πολύ ώρα αν δεν τον σταματούσα. Γενικά ήταν αξιολάτρευτος και γι αυτό τον φώναζα πάντα πριγκιπάκο. Ο μικρός μου πριγκιπάκος. Μια ιστορία που θυμάμαι ήταν τους πρώτους μήνες που είχε γεννηθεί και στην προσπάθεια μου να καθαρίσω το κλουβί του έκανε βουτιά στο κενό από το κλουβί. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει πολύ, λίγο μόνο τα χειλάκια του, και για εκείνο το διάστημα τον φωνάζαμε superman. Τέτοια βουτιά μια σταλιά ινδικό χοιρίδιο ήταν πραγματικά απίστευτο. 
Ο γλυκός μου πρίγκιπας
Rainbow Bridge
Ο πριγκιπάκος μου μας άφησε πολύ ξαφνικά στα 3 του χρόνια. Γυρνώντας ένα απόγευμα σπίτι τον βρήκα σε άσχημη κατάσταση, ξαπλωμένο και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο οπου και μας έδωσε αντιβίωση και από ότι μας είπε μάλλον ήταν αναπνευστικό. Το επόμενο βράδυ ο Λουνιζάκος μου πέθανε. Δεν πρόλαβε να περάσει καν ένα 24ωρο από την στιγμή που έπεσε ο οργανισμός του. Μέχρι εκείνο το απόγευμα ο Λουνίζ ήταν απλά υγιέστατος, έτρωγε, έπινε, το βάρος του κάθε εβδομάδα ήταν φυσιολογικό. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι έγινε και γιατί. Μπορεί να ήταν καλοκαίρι αλλά το δωμάτιο τους ήταν πάντα δροσερό οπότε σίγουρα δεν ήταν από την ζέστη. Πραγματικά έφυγε μέσα από τα χέρια μου. Ο πριγκιπάκος μου έγινε και αυτός ένα μικρό αγγελάκι παρέα με τον Πετούλι.
Λουνίζακος πριγκιπάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...