Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χάρτινα σπιτάκια για ινδικά χοιρίδια

Έχω φτιάξει ένα σωρό πράγματα για τα μικρά μου και γενικά κάθε φορά που ψάχνω στο διαδίκτυο και βρίσκω κάτι που μου αρέσει ασχολούμαι λίγο παραπάνω για να τους το φτιάξω. Είμαι γενικά άνθρωπος που θα καταπιαστώ με διάφορα. Έτσι λοιπόν καταπιάστηκα σε οικονομικές λύσεις για κρυψώνες και σπιτάκια. Σε αυτήν την ανάρτηση σκέφτηκα να σας δείξω κατασκευές όπως χάρτινα σπιτάκια και τούνελ από διάφορες συσκευασίες που βρήκα στο σπίτι ( συνήθως από παπούτσια)
Χάρτινο κουτί από παπύτσια


Τα συγκεκριμένα κουτιά τα χρησιμοποίησα αρκετά στις αρχές μιας και ήταν η πιο οικονομική λύση για να τους φτιάξω κρυψώνες. Βέβαια στην πορεία αποδείχτηκε όχι και τόσο καλή ιδέα διότι τα μικρά πέρα από το μασούλημα που έκανα στα κουτιά, τα λέρωναν πολύ γρήγορα με τα τσισάκια τους. Όποτε σταμάτησα και να τα χρησιμοποιώ. Γενικά όμως για κάποιον που δεν αντέχει οικονομικά να αγοράσει τα πανάκριβα σπιτάκια από pet shop είναι ότι πρέπει.

Τα ινδικά χοιρίδια γενικά λατρεύουν τις κρυψώνες αλλά και τα τούνελ ώστε να μπαινοβγαίνουν και με τα κατάλληλα κοψίματα στα κουτιά μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ όμορφο και κάτι που τα μικρά θα το λατρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...