Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κλουβί έκτακτης ανάγκης

Το καπάκι κλουβιού ήταν πολύ χρήσιμο 
Είχα υποσχεθεί πριν αρκετό καιρό πως θα σας έδειχνα ένα προσωρινό κλουβί που είχα φτιάξει για τον Peti μου , μέχρι να απογαλακτιζόταν ο Luniz, όπου και θα τους έφτιαχνα νέα κλουβιά για να στεγαστούν παρέα!!

Το κλουβί ουσιαστικά ήταν 2 κομμάτια πινακίδας που ένωνα μεταξύ τους για να δημιουργήσω χώρο ''κουζίνα''. Διαστάσεις κλουβιού 0.80 χ 0.60. Το πρόβλημα μου ήταν πως θα κατάφερνα να του τοποθετήσω την ποτίστρα του και την θήκη χόρτου. Όποτε και σκέφτηκα να τοποθετήσω το πάνω κάλυμμα ενός κλουβιού που είχαμε , όπως είχαμε κάνει και στην προσπάθεια αυτοσχέδιου κλουβιού #2.

Ο Petis απορεί με την μαμά του που βγάζει φωτογραφίες
Για σπιτάκι του είχα ένα κουτί από παπούτσια και για επίστρωση είχαμε σεντόνι μιας και ήταν καλοκαίρι και η fleece δεν ενδείκνυται για ζεστές μέρες.. Χαριτωμένη λεπτομέρεια του κλουβιού η πετσετούλα Nemo για το μικρό μου αγοράκι!
Σαν κλουβί ήταν πολύ καλή ιδέα και ο Petis μου μπορούσε άνετα να τρέξει γύρω, να ανέβει στο κουτί από τα παπούτσια (ευτυχώς ήταν σκληρό χαρτόνι), και να κοιμηθεί σαν άρχοντας μέσα στο σπιτάκι του. Το κόστος για την συγκεκριμένη κατασκευή κλουβιού δεν ξεπερνάει τα 10€ 


Το κλουβί το είχα ακουμπήσει επάνω στο έπιπλο που είχα αγοράσει από τα Ikea και ουσιαστικά ήταν στις ίδιες διαστάσεις οπότε και δεν χρειάστηκα κάτι επιπλέον στο κάτω μέρος του κλουβιού για στήριξη. Για πλαϊνά ακόμα δεν είχαμε φτιάξει οπότε τοποθετούσα κομμάτια πινακίδας που τα στερέωνα σε πολύχρωμα μανταλάκια.

Αυτό ήταν το προσωρινό κλουβάκι μας, με αρκετά χαμηλό κόστος κατασκευής!
Μην ξεχνάτε εάν έχετε αυτοσχέδια κλουβιά για τα ινδικά χοιρίδια σας να μας στείλετε φωτογραφίες τους στην σελίδα μας στο facebook Ινδικά χοιρίδια εν δράσει ,σίγουρα θα φανούν χρήσιμα σε κάποιους που τώρα ξεκινούν την αναζήτηση ιδεών για κατασκευή κλουβιού.
Μέχρι το επόμενο post πολλά φιλιά σε όλα τα χοιριδιομουτράκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...