Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Home sweet home

Nelly και Ntalou κοιμούνται
Τα κορίτσια μου στα νέα τους σπιτάκια. Τα λάτρεψαν κατευθείαν και όπως βλέπετε και στην εικόνα παραπάνω.Απλά χώθηκαν μέσα για να κοιμηθούν,να ξεκουραστούν κτλ κτλ. Το νέο κλουβί μας είναι ήδη έτοιμο και σύντομα θα φτιάξω ένα νέο ποστ για να το μοιραστώ μαζί σας.
Το σίγουρο είναι πως πλέον έχουμε αρκετά σπιτάκια μέσα στο κλουβί οπότε και δεν θα χρειαστεί να τσακωθούν για το ποια θα μπει μέσα. Παρολαυτα όμως δείτε παρακάτω πως μπορούν δυο μικρούλες να χωθούν παρέα να κοιμηθούν γιατί απλά είναι αγαπημένες.

Lana και Nellaki 
Και μην νομίζετε πως μπήκαν μέσα άρον άρον επειδή κάτι φοβήθηκαν. Η Lana ήταν ήδη μέσα και το Nellaki απλά χώθηκε μαζί της χωρίς καμία απολύτως γκρίνια και έτσι έμειναν για αρκετές ώρες μέχρι που πλέον βγήκαν να ξεπιαστούν νομίζω.

Δεν ξεχνάμε πως πάντα πρέπει να υπάρχει ένα σπιτάκι, μια κρυψώνα στο κλουβάκι των ινδικών χοιριδίων μιας και σαν ζωάκια θηράματα νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν έχουν μια κρυψώνα να χωθούν. Και βέβαια το θέαμα όταν ξαπλώνουν είναι χαρά Θεού μιας και τα χοιριδιάκια μας παίρνουν απίστευτες πόζες χαλάρωσης

Για το τέλος σας αφήνω με την Ntalou που με κοιτάει από το παραθυράκι του νέου της σπιτιού μετά το όμορφο ξύπνημα της.
Τα κακάκια μας αγνοήστε τα παρακαλώ..χιχιχι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...