Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pet tails Haul Post

Haul post λοιπόν από το Pet tails, κατάστημα με είδη για κατοικίδια ζωάκια στην Θεσσαλονίκη. Και τι άλλο θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε από το Pet tails από τα αγαπημένα μας προϊόντα Oxbow. Χορταράκι, τροφούλα, λιχουδιά και ένα συμπλήρωμα που βοηθάει στην καλή υγεία των μικρών μου.

Λίγα λόγια για το κατάστημα
Το κατάστημα Pet tails εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για να κάνουμε τις αγορές μας. Προσιτές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση νομίζω χαρακτηρίζουν το κατάστημα. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο κατάστημα είναι η φιλοσοφία του, αποτρέπει την αγορά κατοικίδιων ζώων από pet shop και προτείνει την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων, είτε μέσα από αγγελίες, είτε σώζοντας ένα αδέσποτο από τον δρόμο.Ένα τέτοιο pet shop λοιπόν νομίζω πως πρέπει να το στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην ξεχνάμε πως λίγα pet shop έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Τι περιέχει η παραγγελία μου
Η παραγγελία μπορεί να ονομαστεί απλά Oxbow, μιας και τα προϊόντα είναι όλα από την συγκεκριμένη εταιρεία. Ξηρά τροφή, χόρτο βρώμης, λιχουδιές από timothy χόρτο και ένα συμπλήρωμα για να βοηθήσει την καλή υγεία του ουροποιητικού τους συστήματος. Το κόστος για την παραγγελία δεν ήταν μεγάλο και μάλιστα τα μεταφορικά μας δωρεάν. Το Pet tails έχει μεριμνήσει για παραγγελίες άνω των 30€ τα μεταφορικά να είναι δωρεάν. Ας δούμε τώρα αναλυτικά την παραγγελία.


Ξηρά τροφή
Oxbow Essentials Adult Guinea Pig
Ξηρά τροφή για ενήλικα ινδικά χοιρίδια με βάση timothy χόρτο. Η νούμερο ένα τροφή στο εξωτερικό για ινδικά χοιρίδια και εφόσον επιτέλους υπάρχει και στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει και από το σπίτι μας. Η τροφή είναι σε συσκευασία 2.27kg και κόστισε 14,50 €. Μπορεί η τιμή της να είναι ακριβή για τον μέσο όρο τροφών που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά είναι η μόνη τροφή εξαιρετικής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένη για ινδικά χοιρίδια που μπορούμε να δώσουμε στα μικρά μας. Κύριο συστατικό της είναι το timothy χόρτο, περιέχει συστατικά υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες για να υποστηρίξει τη διαδικασία πέψης των ινδικών χοιριδίων καθώς επίσης περιέχει και σταθεροποιημένη βιταμίνη C ,400gr.



Χόρτο
Oxbow Oat Hay
Χόρτο βρώμης για τα μικρά μου. Το Oat hay λοιπόν είναι σανό βρώμης το οποίο έχει παρόμοια διατροφική ανάλυση στο timothy. Όπως τα περισσότερα χόρτα έτσι και αυτό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και χαμηλή σε πρωτεΐνες. Είναι λατρεμένο χόρτο για τα ινδικά χοιρίδια μιας και περιλαμβάνει αρκετά κοτσανάκια μέσα στα φύλλα του. Είναι σε συσκευασία 454g και κόστισε 6,00 €. Και αν αναρωτηθείτε πάλι για την τιμή θα δώσω ξανά την ίδια απάντηση όπως με την ξηρά τροφή. Τα περισσότερα χόρτα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι meadow, μια ποικιλία από χόρτα λιβαδιού. Οπότε νομίζω πως αξίζει να δώσουμε λίγα επιπλέον χρήματα και να φτιάξουμε μια ποικιλία από χόρτα στην θήκη των μικρών μας. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να τους κάνουμε.



Συμπλήρωμα διατροφής
Natural science Urinary support
Το uninary support από την εταιρεία Oxbow είναι ένα συμπλήρωμα για να υποστηρίξει την καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος των ινδικών χοιριδίων αλλά και την νεφρική λειτουργία τους. Κύριο συστατικό του είναι το timothy χόρτο. Περιέχει μούρο και φύλλο ραδικιού τα οποία βοηθούν στο ουροποιητικό σύστημα. Περιέχει ακόμα βότανα όπως η ρίζα astragalus που βοηθούν στη νεφρική λειτουργία. Εδώ να τονίσω πως πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με τον κτηνίατρο σας όταν αφορά σε συμπληρώματα διατροφής για τα μικρά σας. Επίσης το συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα πάντα με την Oxbow ενδείκνυται και για άλλα τρωκτικά αλλά και κουνελάκια. Περιέχει 60 ταμπλέτες χόρτου και κοστίζει 12,50 €.Θα σας γράψω σύντομα και μια αξιολόγηση σχετικά με το προϊόν και θα μάθετε ποιος ήταν ο κύριος λόγος που με οδήγησε στην αγορά του συμπληρώματος.

Χόρτο σε κύβους
Timothy hay cakes
Τι καλύτερο από μια ''λιχουδιά'' από χόρτο timothy που είναι και το αγαπημένο τους. Τα timothy hay cakes είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής από συμπαγές χόρτο timothy. Εννοείται ότι τα hay cakes δεν είναι υποκατάστατο του χόρτου τους. Είναι από 100% φρέσκο ​​σανό timothy και λόγω της συμπαγής μορφής τους τα βοηθάει και σαν εξάσκηση για τα δόντια τους. Περιέχει περίπου 20 κύβους (είναι 454gr) και κοστίζει 7,50 €. Εάν κάνετε παραγγελία μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο καλάθι σας και τα συγκεκριμένα ''κεκάκια'' !!





Αυτό ήταν το σημερινό μου haul post με τα εκπληκτικά προϊόντα της Oxbow!! Μην ξεχάσετε να κάνετε τις παραγγελίες στο Pet tails ώστε να μας πείτε τι αγοράσατε, ρίξτε μια ματιά και στην σελίδα του Pet tails στο facebook για ενημερώνεστε. Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σας. Σύντομα θα κάνουμε και αξιολογήσεις σε όλα τα προϊόντα οπότε όπως γράφω και τις περισσότερες φορές stay tunned!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...