Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αξιολόγηση: Burgess Excel Apple Snacks για ινδικά χοιρίδια

Burgess Excel Apple Snacks
Αναφορά στα Apple Snacks
Τα Burgess Excel Apple snacks είναι αποξηραμένα κομμάτια μήλου που έχουν καλυφθεί με μαϊντανό και θυμάρι για ένα υγιεινό σνακ με επιπλέον γεύση. Επιπλέον προσφέρουν αντιοξειδωτικά για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία
H Burgess Pet Care είναι μια οικογενειακή επιχείρηση εξειδικευμένη σε τροφές κατοικίδιων. Είναι μία από τις κυρίαρχες Βρετανικές εταιρίες στην αγορά και μάλιστα διαφημίζεται ως η Νο 1 προτεινόμενη τροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο από κτηνιάτρους για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια και τσιντσιλά. Παρέχει τροφές για σκύλους και γάτες σε προνομιακές τιμές, αλλά και μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κουνέλια, τσιντσιλά, ινδικά χοιρίδια και άλλα μικρά τρωκτικά, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη διατροφή που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους

Πληροφορίες προϊόντος

Πριν την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος αφορά τα ινδικά χοιρίδια θα πρέπει να διαβάζετε την ετικέτα στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Θα πρέπει να γνωρίζετε τι συστατικά περιέχει η τροφή που δίνετε στα ινδικά σας χοιρίδια. Θα πρέπει επίσης να ελέγχετε πάντα και την ημερομηνία λήξης.
**όπου βλέπετε διαγραφή στα συστατικά δεν συμφωνούν με την διατροφή των ινδικών χοιριδίων**

Ανάλυση Apple snacksΠεριγραφή
Αναλυτικά συστατικά
    • Πρωτεΐνες 2.6%
    • 'Έλαια και λίπη 1.84%
    • Ίνες 5.8%
    • Τέφρα 1.9%
    • Sodium 0.2%
    Σύνθεση98% κατεψυγμένα μήλα
    2% θυμάρι και μαϊντανό
    Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα ή συντηρητικά

    Τα Apple snacks είναι από την σειρά Excel Nature Snacks της Burgess. Υγιεινά σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά ζώα. Στην ίδια σειρά υπάρχουν αρκετές λιχουδιές με διαφορετικές γεύσεις και βότανα. Σύντομα θα έχουμε αξιολόγηση και για τις υπόλοιπες λιχουδιές της συγκεκριμένης σειράς.

    Διαθεσιμότητα - Κόστος
    Η συσκευασία είναι 80gr και κοστίζει £1.74 περίπου 2,02€. Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα για αγορά. Τα αγόρασα από οnline pet shop της Αγγλίας. Η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με το κατάστημα αγοράς, αν και τα περισσότερα online pet shop που έψαξα έχουν πάνω κάτω ίδιες τιμές αλλά διαφέρουν αρκετά τα μεταφορικά.

    Αξιολόγηση
    Μικρές λαχταριστές μπουκίτσες
    Είναι πραγματικά μικρές λαχταριστές μπουκίτσες μήλου, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία. Είναι εξαιρετικής ποιότητας λιχουδιές, όπως και κάθε προϊόν της Burgess Excel. Επιπλέον είναι ακριβώς ο τύπος λιχουδιών που θέλω να αγοράζω για τα ινδικά χοιρίδια μου, φτιαγμένες από 100% φυσικά συστατικά . Κάθε φορά που ανοίγω την συσκευασία μυρίζει φανταστικά, δυστυχώς δεν μπορώ να σας περιγράψω καλύτερα την μυρωδιά. Το θυμάρι σε συνδυασμό με το μαϊντανό και το μήλο δίνουν προφανώς λαχταριστή γεύση και έτσι τα μικρά μου τις λάτρεψαν. Ο Pepito βέβαια το παίζει λίγο σνομπ αλλά στο τέλος τον βλέπω να μασουλάει ένα,δύο κομματάκια. Σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας οι συγκεκριμένες λιχουδιές είναι ιδανικές για να πασπαλίσουμε λίγη ποσότητα πάνω από την τροφή τους ( pellet ή χόρτο ) ως μια νόστιμη γαρνιτούρα. Και η αλήθεια είναι πως αυτό κάνω με τις συγκεκριμένες. Ρίχνω που και που μικρή ποσότητα μέσα στην τροφή τους ή στο χόρτο. Η συσκευασία έχει αρκετή ποσότητα μέσα οπότε νομίζω θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Συμπέρασμα 🌟🌟🌟🌟🌟
    Θα αγόραζα 100% ξανά τα Apple snacks της Burgess.

    Σημαντική σημείωση
    Η ποσότητα των λιχουδιών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% της ημερήσιας ποσότητας τροφής. Πολλά εμπορικά προϊόντα είναι διαθέσιμα για τα ινδικά χοιρίδια αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς ακατάλληλα, και θα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Τα ινδικά χοιρίδια δεν απαιτούν τέτοιου είδους απολαύσεις, αλλά αν θέλετε να τους δώσετε κάτι ξεχωριστό, να είστε βέβαιοι να επιλέξετε ένα φυσικό, υγιεινό προϊόν που θα το απολαύσουν πραγματικά. Προτιμήστε να δίνετε λιχουδιές σε ειδικές περιπτώσεις όπως κατά την ώρα του παιχνιδιού ή για επιβράβευση σε περιπτώσεις εκπαίδευσης ή καλής συμπεριφοράς. Δείτε και ένα βίντεο από την αγαπημένη μου Youtuber Skinnypigs1 όπου εξηγεί αναλυτικά τις απαγορευμένες λιχουδιές για ινδικά χοιρίδια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Piggies are waiting for your comments...